VEKN

Vampire Elder Kindred Network (VEKN) is een organisatie, bestaande uit vrijwilligers, die momenteel als enig overgebleven orgaan het kaartspel Vampire: the Eternal Struggle in leven houdt. De officiële uitgever is er enige tijd geleden mee gestopt, en dus wordt het hele spel nu gedragen door vrijwilligers.

Diverse betrokken mensen hebben zich georganiseerd in een vrijwillige organisatie, die zich al sinds jaar en dag de VEKN noemt. Toen Wizards of the Coast / White Wolf / CCP Games zich nog bezig hielden met V:tES, werd de VEKN gezien als semi-officiële organisatie via welke de toernooien over de gehele wereld geregeld werden. Officiële prize-support werd toegekend aan de VEKN, en er werd een wereldwijde 'ranking' bijgehouden van alle aangesloten spelers.

Na het wegvallen van een uitgever (het spel is momenteel niet meer verkrijgbaar via de gangbare wegen - neem contact met ons op als je tóch nog interesse hebt) heeft de VEKN besloten de fakkel te blijven dragen, om zo het spel geen stille dood te laten sterven. Ook in Nederland zijn er nog genoeg vrijwilligers over die je met plezier betrekken in het spel, en met wie je altijd contact op kunt nemen met je vragen en opmerkingen.

Een link naar de site van de VEKN vind je op deze site, en in contact komen met de vrijwilligers en spelers in Nederland doe je het snelst door je aan te melden en ons forum te bestoken met je vragen en opmerkingen. Zien we je daar?

Terug

2011 VEKN. Welkom op de Nederlandse website voor Vampire: the Eternal Struggle!
Powered by Joomla 1.7 Templates