Het oude forum

Het oude VtesHolland forum werd de laatste tijd overspoeld door 'InfoLinks' - een irritante vorm van ongewenste reclameboodschappen, die zich automatisch linkten aan willekeurige woorden in getypte berichten. Hierdoor rees de vraag of we het forum niet konden verplaatsen naar een andere locatie.

Omdat we toch al beschikten over het domein 'vtes.nl' was de logische stap het forum naar dit domein te verplaatsen. Het resultaat vind je op deze site, logischerwijs onder de link 'Forum'. We hebben geprobeerd om de gehele inhoud van het oude forum mee te nemen, maar door gebrekkige (lees: geen) ondersteuning door ATFreeForum is dit helaas niet gelukt.

Dus nu beginnen we op vtes.nl met een geheel nieuw en fris forum. Als je oude discussies kunnen hier weer naar hartelust oplaaien, je wensen omtrent kaarten kun je, aangepast en wel, weer online zetten, en de afspraken voor de diverse CrossTown speelavonden kunnen ook hier gewoon weer gemaakt worden. We hopen om samen met jullie nog lang gebruik te mogen maken van de site en het forum. Wellicht zelfs ver tot na het opnieuw tot leven wekken van ons favoriete kaartspel (de Fantasy Future Publisher staat immers al te springen...).

Hup! Naar het forum!

Terug

2011 Het oude forum. Welkom op de Nederlandse website voor Vampire: the Eternal Struggle!
Powered by Joomla 1.7 Templates